Προτάσεις

πάρκο για σκύλους, το παράδειγμα του Ρέντη

Για την καλύτερη λειτουργία των δημόσιων χώρων, των πάρκων και των πλατειών προς όφελος των ιδιοκτητών σκύλων, καθώς και των υπόλοιπων πολιτών και των ίδιων των κατοικίδιων, η δημιουργία πάρκων για σκύλους είναι μία εφικτή και ουσιαστική λύση.

Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει ασφάλεια και δεν επιβαρύνονται οι δημόσιο χώροι και το περιβάλλον ώστε ιδιοκτήτες κατοικίδιων και ζωόφιλοι να μπορούν να προσφέρουν χώρο που τα τετράποδα χρειάζονται.

Επίσης υπάρχει υφιστάμενη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για να δημιουργούνται δομές και κέντρα φροντίδας κατοικίδιων και αδέσποτων για τους Δήμους, αρκεί να υπάρχουν σχετικές μελέτες και διαδικασία υλοποίησης.

Στο γειτονικό μας Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, γνωστοποιήθηκε ότι μετά τους δύο χώρους για σκύλους, που λειτουργούν στο Κηποθέατρο και στο πρώην νεκροταφείο της Νεάπολης, λειτουργεί και νέο περιφραγμένο πάρκο για σκύλους.

Στο Αιγάλεω αυτή είναι μια αναγκαία κίνηση προς όφελος όλων και με σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων, από τους ζωόφιλους και από το Δήμο, μπορούμε να έχουμε τις κατάλληλες και σύγχρονες δομές για τα κατοικίδια.

Σχόλια 1

  1. Ειρηνη

    Που ακριβώς βρίσκεται το πάρκο που βλέπουμε στης εικόνες; Υπάρχει καποιο κοντινό κτήριο με διεύθυνση ετσι ώστε να το βρω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *